Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ειδικοί επιστήμονες

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Την ευκαιρία να εργαστούν σε εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα έχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες και τεχνικοί, υποβάλλοντας αιτήσεις για τις θέσεις που προκήρυξαν το υπουργείο Παιδείας, το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Σχολικοί Ψυχολόγοι

«Περιθώριο» έως τις 7 Φεβρουαρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις στον διαγωνισμό της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του υπουργείου Παιδείας, η οποία προτίθεται να προσλάβει οκτώ Σχολικούς Ψυχολόγους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για την Αττική.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή η courier στη διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80, Μαρούσι, Γραφείο 1031, Μονάδα Γ΄, Πρωτόκολλο ΕΥΕ ΕΔ με την ένδειξη: «Υποβολή αίτησης - πρότασης για την υπ' αριθμό 395/15-01-2013 Επαναπροκήρυξη Πρόσκλησης». Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 210 3442151 και στην ιστοσελίδα www.eye.minedu.gov.gr
Συνεργάτες στο «Αρχιμήδης ΙΙΙ»
Στην πρόσληψη νέων εξωτερικών συνεργατών θα προβεί το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υλοποιήσει την πράξη «Αρχιμήδης ΙΙΙ, Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης». Ειδικότερα, για το έργο «Παρεμβάσεις Τουριστικού Τύπου για την προστασία και αειφορία του Δέλτα Αξιού» θα προσληφθούν ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Κοινωνιολογίας, ενώ για το έργο «Δημιουργία Ενοιολογικού Θησαυρού για την υποστήριξη διαφημιστών με χρήση ψυχαγωγικού λογισμικού» θα προσληφθούν τρία άτομα ειδικοτήτων: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φυτικής Παραγωγής και Πληροφορικής.
Παράλληλα το ΑΤΕΙ θα εντάξει στο δυναμικό του έναν Τεχνολόγο Ιχθυολόγο και έναν ΠΕ/ΤΕ Βιολόγο ή Κτηνίατρο ή Τεχνολόγο Ιχθυολόγο για τις ανάγκες του υποέργου «Τεχνητή πρόκληση της ωοτοκίας και προαγωγή της σπερμίασης στο χελόνι (Chelon labrosus, κεφαλοειδές).
Εφαρμογές για τον έλεγχο της αναπαραγωγής σε συνθήκες εκτροφής» Για τις θέσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι 4 Φεβρουαρίου.
Τέλος, το ίδρυμα θα εντάξει στο δυναμικό του ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Ψυχολογίας και ένα ΠΕ Ιατρικής με ειδικότητα Ενδοκρινολογίας για τις ανάγκες του έργου «Σακχαρώδης Διαβήτης και νόσος Αλτσχάιμερ», ενώ για το έργο «Καινοτόμες εφαρμογές στην τεχνολογία παρασκευής προϊόντων κεφίρ» θα καλυφθεί μια θέση Εργοδηγού Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου.
Γι' αυτές τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι 5 Φεβρουαρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται στην ηλεκτρονική σελίδαwww.ee.teithe.gr
«Ακαδημία Πλάτωνος»
Εως τις 6 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για την πρόσληψη εξειδικευμένων επιστημόνων από το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλαίσιο του έργου «Ακαδημία Πλάτωνος - Οι δρόμοι της Γνώσης».
Τις θέσεις θα καταλάβουν:
  • Φιλόλογοι με εξειδίκευση στην επιμέλεια κειμένων, την εκπαίδευση, στα κείμενα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφικής γραμματείας ή στο παιδικό βιβλίο.
  • Ιστορικοί ή φιλόλογοι με ειδίκευση στη συγγραφή εκπαιδευτικών κειμένων για παιδιά και νέους έως 15 ετών.
  • Γραφίστες και σχεδιαστές πολυμέσων με εμπειρία στην υλοποίηση διαδραστικών εφαρμογών.
  • Ενας Κοινωνικός Επιστήμονας ή Ιστορικός, ειδικευμένος στον Πλάτωνα, το Πλατωνικό Εργο ή την Ακαδημία Πλάτωνος.
  • Ενας Μουσειολόγος με ειδικές γνώσεις σε σχέση την ανάπτυξη εκθέσεων με ψηφιακά μέσα. Η αποστολή των βιογραφικών πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:jobs2@ime.gr . Πληροφορίες παρέχονται στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στη διεύθυνση: Πουλοπούλου 38, Τ.Κ. 118 51, Αθήνα, και στο τηλ. 212 2545000.
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: