Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

180 άνεργοι και νέοι επιστήμονες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Προώθησης ανέργων στην απασχόληση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία» προσκαλεί τους/τις κατοίκους των Δήμων, Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θεσσαλονίκης που ανήκουν σε μία από τις παρακάτω ομάδες δυνητικών ωφελουμένων:

  • Άνεργοι/ες μετά-δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Νέοι/ες επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών)
και οι οποίοι πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για την ένταξή τους στις Δράσεις του Σχεδίου.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Οι αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά κατατίθενται εντύπως Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 – 16:00, στα γραφεία των εταιρειών:

  • LEVER – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.: 26ης Οκτωβρίου 43, Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη, LIMANI CENTER - 4ος Όροφος, τηλ. 2310 552000 & 8011155300 - Fax: 2310 552114www.lever.gr
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ “I.DE.A. Ε.Π.Ε.”: Χρ. Πίψου 9 & Μαντζάρου, Τ.Κ.: 54627, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 546816 – Fax: 2310 532820

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 01/03/2013 – 31/03/2013


Διευκρινίζεται ότι θα ληφθούν υπόψη και θα λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου μόνο οι αιτήσεις που κατατίθενται εντύπως στα παραπάνω σημεία.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ


Οι αιτήσεις συμμετοχής των δυνητικά ωφελούμενων που μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που ορίζεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσκόμισαν πλήρη τα ζητούμενα δικαιολογητικά ελέγχονται ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας συμμετοχής.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας καλούνται σε Συνέντευξη Επιλογής στους χώρους των εταίρων που αναλαμβάνουν τις ενέργειες συμβουλευτικής.

Η τετραμελής Επιτροπή Κατακύρωσης Επιλογής που αποτελείται από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και τρεις εκπροσώπους των Εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης καταρτίζει την τελική κατάταξη των υποψηφίων ενδιαφερομένων σε επιλεγέντες και επιλαχόντες. Το σύνολο των επιλεγέντων θα ανέρχεται σε 180 άτομα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 

Οι υποψήφιοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής και να πληροφορούνται για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τη διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων και τις Δράσεις του Σχεδίου από τα γραφεία των παραπάνω εταιρειών, τις ιστοσελίδες των εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και την ιστοσελίδα www.epembaino.gr


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Εδώ μπορείτε να βρείτε το αρχείο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εδώ μπορείτε να βρείτε το έντυπο της Α.Σ. «ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ»

Εδώ μπορείτε να βρείτε το φυλλάδιο της Α.Σ. «ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ»

Εδώ μπορείτε να βρείτε την αφίσα της Α.Σ. «ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: