Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Τηλεκατάρτιση για 180 ανέργους από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιαννιτσά

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τα Γιαννιτσά το ΚΕΚ EDISINET ΑΕΕ με αντικείμενο τη χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).
Συγκεκριμένα, δεκτά στα προγράμματα θα γίνουν 180 άτομα όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, τα οποία θα παρακολουθήσουν 30 ώρες συμβατικής κατάρτισης και 70 ώρες ασύγχρονης τηλεκατάρτισης από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, οι συμμετέχοντες θα μετάσχουν σε δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού στη χρήση Η/Υ (Word, Excel, Internet, PowerPoint).
Οι θέσεις ανά περιοχή κατανέμονται ως εξής:
  • Θεσσαλονίκη: 80 θέσεις σε τέσσερα τμήματα των 20 ατόμων,
  • Καβάλα: 60 θέσεις σε τρία τμήματα των 20 ατόμων, και
  • Γιαννιτσά: 40 θέσεις σε δύο τμήματα των 20 ατόμων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως επιδόματος ανεργίας και ηλικίας άνω των 18 ετών.
Οι συμμετέχοντες δικαιούνται εκπαιδευτικού επιδόματος των δύο ευρώ μεικτά ανά ώρα κατάρτισης, ενώ για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες το επίδομα «ανεβαίνει» στα τρία ευρώ μεικτά. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα του ΚΕΚ EDISINET, 2310 511344 και 23820 83740.

Επισυνάπτεται η σχετική δημοσίευση.
(Πηγή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - 21/03/2013)


AttachmentSize
THLEKATARTISH_210313_pk.pdf



Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: