Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Εγγραφές στα κατασκηνωτικά προγράμματα της Παιδικής Εξοχής Κερατέας

Google+ http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Συμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του δήμου, το καλοκαίρι του 2013, τα παιδιά που θα επιλεγούν θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση σε τέσσερις περιόδους διάρκειας 10 ημερών,τους μήνες  Ιούλιο και Αύγουστο. Οι δύο περίοδοι θα είναι για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και οι άλλες δύο για παιδιά ηλικίας 12-16 ετών.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έχει εξασφαλίσει υψηλές προδιαγραφές σίτισης, καθαριότητας και ασφάλειας ώστε τα παιδιά να  ζήσουν σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες, να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους με δεκάδες δραστηριότητες, να χαρούν και να διασκεδάσουν στο καταπράσινο περιβάλλον.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους, πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και σταθμούς Προστασίας Μάνας και Εφήβων του ΕΟΠΠΥ, στις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.
Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λαυρεωτικής, Δημοτική Ενότητα Κερατέας (Υπεύθυνος: κ. Σ. Καρράς τηλ: 22993-20222, 22993 20213)

Δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι για να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους  είναι:
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Βιβλιάριο Υγείας
  • Εκκαθαριστικό Εφορίας για το έτος 2012 θεωρημένο ή Υπεύθυνη Δήλωση  περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δηλώσεως, θεωρημένη από την αρμόδιο Δ.Ο.Υ και να αναφέρεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος.
  • Καρτέλα κατασκηνωτή με σφραγίδα της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας, ονοματεπώνυμο υπογράφοντος ιατρού και φωτογραφία του κατασκηνωτή. Καρτέλες που δεν θα συνοδεύονται από τα ανωτέρω δεν θα προωθούνται προς επιλογή.
http://www.aftodioikisi.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: