Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ

Google+ http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Ελληνες μηχανικούς για εργασία σε Ολλανδία (αγγλόφωνες θέσεις), Γερμανία και Ελβετία (γερμανόφωνες θέσεις) αναζητούν επιχειρήσεις του εξωτερικού, μέσω της διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας Grecruitment, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα η εταιρεία διοργανώνει δύο Engineering Recruitment Events («Spotlight on Greek High potentials») στη Θεσσαλονίκη (στις 3 Ιουλίου 2013) και στην Αθήνα (στις 4 Ιουλίου 2013), όπου θα λάβουν χώρα προγραμματισμένες προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους.
«Βασικός στόχος των εκδηλώσεων είναι μετά την προσωπική επαφή με τους ενδιαφερόμενους μηχανικούς, να καλυφθούν οι αγγλόφωνες θέσεις με έδρα στην Ολλανδία σε διάστημα ενός μήνα με τεσσάρων μηνών», επισημαίνει η Ελένη Τακίδου, σύμβουλος επιλογής προσωπικού της Grecruitment.
Η διαδικασία επιλογής
Ο στόχος των εκδηλώσεων είναι η δικτύωση και η ενημέρωση προεπιλεγμένων υποψηφιών για επαγγελματικές ευκαιρίες σε Ολλανδία, Γερμανία και Ελβετία.
Οι επιλεχθέντες και προσκεκλημένοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μηχανικοί Παραγωγής και Ναυπηγοί Μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με έμπειρους συμβούλους, με πολυετή εμπειρία στη στελέχωση επιχειρήσεων στις προαναφερόμενες χώρες.
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα υπάρχει ενημέρωση για την τάση των αγορών εργασίας, όπως και θα συζητηθούν με τους ειδικούς συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, οι οποίες ανταποκρίνονται στο προφίλ και στις επαγγελματικές προσδοκίες του συνεντευξιαζόμενου. Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών από τους υποψήφιους λήγει στις 17 Ιουνίου 2013.
Τα βιογραφικά αποστέλλονται στο info@grecruitment.com, οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, ενώ υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Ελενα Τσάπλιουκ, International Business Developer.

http://www.ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: