Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ζητούνται Αρχιτέκτονες Μηχανικοί από τη 15η ΕΒΑ, Φέρες (Έβρου)

Ζητούνται Αρχιτέκτονες Μηχανικοί από τη 15η ΕΒΑ, Φέρες (Έβρου)ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
15η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Θέμα: Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του...
έργου «Αντικατάσταση των μολυβδόφυλλων της στέγης του Ι. Ναού Παναγίας Κοσμοσώτειρας Φερών», ενταγμένου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία - Θράκη 2007-2013».
Ανακοινώνουμε
Την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Αντικατάσταση των μολυβδόφυλλων της στέγης του Ι. Ναού Παναγίας Κοσμοσώτειρας Φερών» για χρονικό διάστημα 9 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, ως εξής:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων Μία (1) Παναγία Κοσμοσώτειρα Φέρες, Νομού Έβρου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οτ αιτήσεις με τα συνημμένα  δικαιολογητικά  θα  πρέπει  να  έχουν  πρωτοκολληθεί  στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της 15ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στη διεύθυνση: Σωκράτους 11, 69100 Κομοτηνή Υπόψιν κ. Ευαγγελίας Πολυχρονάκη (τηλ. επικοινωνίας: 25310 35870) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ
http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 27-1-2012 έως 2-2-2012)
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
- Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
- Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
- Αποδεδειγμένη  Εμπειρία  (τουλάχιστον 6μηνη)  συναφή  με το  αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (όπως ορίζεται στο παράρτημα του ΑΣΕΠ και αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).
Ο Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Κανονίδης Αρχαιολόγος

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/ΒΟΧ7Γ-ΥΕΒ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
15η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ
Tax. Δ/νση: Σωκράτους 11
Τ.Κ.: 691 00 Κομοτηνή
Πληροφορίες: Ευαγγελία Πολυχρονάκη
Τηλέφωνο: 25310-35870
Fax: 25310-29492
E-mail: 
15eba@culture.gr
ΑΔΑ: ΒΟΧ7Γ-ΥΕΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: