Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης ή Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης | Αμύνταιο Φλώρινας

Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης ή Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης | Αμύνταιο ΦλώριναςΖητούνται πτυχιούχοι  Συντηρητές  Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ΤΕ) ή Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ΔΕ-ΙΕΚ) για συμμετοχή σε έργο αναφορικά με σωστικές ανασκαφικές εργασίες των προϊστορικών οικισμών Ανάργυροι ΙΧ και ΧΙ στην περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας υπό την επιστημονική επίβλεψη της ΚΘ’ ΕΠΚΑ.

Οι ανασκαφικές έρευνες
Η παρούσα ανασκαφική έρευνα λαμβάνει χώρα στο ορυχείου πεδίου Αμυνταίου. Αποτελεί τη συνέχεια ενός εκτεταμένου σωστικού έργου της ΚΘ΄  ΕΠΚΑ στο συγκεκριμένο χώρο, το οποίο ξεκίνησε από το έτος 2003 και οδήγησε στον εντοπισμό και την ανασκαφή δεκάδων θέσεων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Η έρευνα κατά το τρέχον διάστημα θα εστιαστεί στους προϊστορικούς οικισμούς Ανάργυροι ΙΧ & ΧΙ και ειδικότερα στη 2η από τις 5 ζώνες ανασκαφής. Ήδη η συστηματική διερεύνηση της 1ης ζώνης του οικισμού των Αναργύρων ΙΧ αποκάλυψε τμήμα λιμναίας εγκατάστασης των αρχών της Νεότερης Νεολιθικής Περιόδου  και της Εποχής του Χαλκού, ενώ στην ίδια ζώνη από τη γειτονική εγκατάσταση εντοπίστηκαν πασσαλόπηκτες κατοικίες και τάφροι της Εποχής του Χαλκού και τμήμα νεκροταφείου της Πρώιμης Εποχής του Σιδήρου. Η συνέχιση και ολοκλήρωση του σωστικού έργου κατά τα επόμενα εξάμηνα, θα επιτρέψει τη συγκέντρωση άφθονου υλικού και πλήθους δεδομένων και θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό στην σύνθεση της συνολικής εικόνας της προϊστορίας στον περιβαλλοντικά ιδιαίτερο χώρο των τεσσάρων λιμνών.

Σύμβαση:
Υπογραφή σύμβασης με ασφάλιση ΙΚΑ, με δίμηνη κατ’ αρχήν διάρκεια και δυνατότητα ανανέωσης στο πλαίσιο συνέχισης του ανασκαφικού έργου στην περιοχή, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει σε χρονικό ορίζοντα το 1 έτος 
Αποδοχές:
Οι μηνιαίες αποδοχές διαμορφώνονται ανάλογα με τον τίτλο σπουδών και την εμπειρία, με εκκίνηση τα 1100  έως και 1300 €, ενώ προβλέπονται και ειδικά μηνιαία πριμ παραγωγικότητας (κατόπιν αξιολόγησης)
Παροχές:
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής
  • Μεταφορά με λεωφορείο από και προς το χώρο της ανασκαφής

Αποστολή βιογραφικών στο φαξ 2463054777 ή στο email [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ] . Για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 2463021700, εταιρία ΓΑΙΑ ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: