Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

80 υπάλληλοι στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών

80 υπάλληλοι στον Δήμο Μαρωνείας - ΣαπώνΟγδόντα ανέργους θα ενισχύσει η αναπτυξιακή σύμπραξη "Θύλακες Απασχόλησης", η οποία θα υλοποιηθεί από εννέα φορείς της τοπικής κοινωνίας.
Η δράση "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Μαρώνειας - Σαπών" αποσκοπεί στην προώθηση στην απασχόληση 80 ανέργων προερχόμενων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της περιοχής που ορίζεται από τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών, σε χαρακτηριστικές δραστηριότητες της περιοχής που έχουν προοπτικές ανάπτυξης, όπως μικρές βιοτεχνικές μονάδες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων (π.χ. συσκευασία, τυποποίηση κτλ.) αξιοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητας ανάπτυξης μέσω της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και την Πράσινης Οικονομίας.
Δικαιούχοι
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Μαρώνειας - Σαπών και ανήκουν σε μια από τις παρακάτω Κατηγορίες Ευάλωτων Ομάδων: Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια και παλιννοστούντες.
Πληροφορίες
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς στις ηλεκτρονικές σελίδες www.kmop.grwww.rodopicci.gr , www.maroneia-sapes.gr,www.kekmentor.gr και στα τηλέφωνα: 2531033150, 2531033334, 25323 50100 και 25333 50002.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: