Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

100 εποχικοί σε Νίκαια, Διόνυσο και Σαλαμίνα

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Στην πρόσληψη 100 εποχικών υπαλλήλων προχωρούν πέντε δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις της Αττικής, από τις οποίες μία δέχεται ήδη αιτήσεις από τους υποψηφίους.

Συνολικά, οι θέσεις αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος τους αφορά αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου. Οι «ανοιχτοί» διαγωνισμοί είναι οι ακόλουθοι:
Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ι. Ρέντη
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στο διαγωνισμό του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ι. Ρέντη, όπου θα προσληφθούν 27 εποχικοί υπάλληλοι. Οι ειδικότητες που προτιμώνται είναι τρεις και, συγκεκριμένα, οι εξής:
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 22 θέσεις
  • ΔΕ Σιδηρουργών, τρεις θέσεις
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, δύο θέσεις
Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 4278104.
Δήμος Σαλαμίνας
Το τελικό ΟΚ από την ηγεσία του δήμου αναμένουν οι αρμόδιοι, προκειμένου να δώσουν στη δημοσιότητα την προκήρυξη του Δήμου Σαλαμίνας για 30 εποχικές θέσεις.
Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους επτά ειδικοτήτων των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
  • ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 16 θέσεις
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων Γ' κατηγορίας, επτά θέσεις
Επίσης θα προσληφθούν δύο Οδηγοί Ρυμουλκούμενων μετα-Ρυμουλκούμενων Οχημάτων κατηγορίας Γ΄ και Ε΄ και δύο Χειριστές Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β΄ Τάξης Δ΄, αμφότεροι κατηγορίας ΔΕ. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη και ΔΕ Χειριστή Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β΄ Τάξης Γ΄.
Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 4646031.
Δήμος Διονύσου
Τριάντα πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού θα προκηρύξει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Διονύσου. Οι θέσεις κατανέμονται σε δύο ειδικότητες ως εξής:
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 28 θέσεις
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, επτά θέσεις
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213 2030600.
Δήμος Κυθήρων
Εν αναμονή της έγκρισης του προϋπολογισμού, που απαιτείται για την κάλυψη των θέσεων, βρίσκονται οι αρμόδιοι του Δήμου Κυθήρων, ο οποίος προτίθεται να καλύψει δύο θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.
Τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Οδηγός Γ΄ κατηγορίας ΔΕ χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ένας Εργάτης Καθαριότητας ΥΕ. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 27360 31213.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: