Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

200 Νέοι πιλότοι στην easyjet

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Η εταιρεία πρόσφατα πρόσθεσε στους προορισμούς της τη Ρωσία και τη Νορβηγία, γεγονός που αυξάνει τις ανάγκες της, ενώ για όσους υποψηφίους επιτύχουν αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς μία μακροχρόνια καριέρα με την εταιρεία. Η easyJet αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως πιλότοι που πρωτοξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότοι που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά επιθυμούν να δημιουργήσουν μια καριέρα στην easyJet.

Η προσθήκη Ρωσίας και Νορβηγίας στους προορισμούς της εταιρείας αύξησε τις ανάγκες για νέο προσωπικό
Οι νέοι συνεργάτες θα καλύψουν τις ανάγκες των βάσεων της εταιρείας σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο (Gatwick, Σάουθεντ, Luton, Stansted, Γλασκώβη, Εδιμβούργο, Newcastle, Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, το Μπρίστολ και το Μπέλφαστ). Από τους 200 νέους πιλότους κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της CTC Aviations και την CAE Parc Aviation. Εκεί, θα αποκτήσουν πρόσθετη εμπειρία και ώρες πτήσης, πριν ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία. Μάλιστα, ο επικεφαλής του Flight Operations της easyJet, αρχιχειριστής κυβερνήτης Brian Tyrrell, ανέφερε: "Οι πιλότοι που θα ενταχθούν στην easyJet μπορούν να ελπίζουν σε μια μακρόχρονη καριέρα με την αεροπορική εταιρεία, όπως, να γίνουν κυβερνήτες σε λιγότερο από 10 χρόνια - πολύ πιο γρήγορα από ό,τι σε άλλες αεροπορικές εταιρείες.
Ως απόδειξη αυτού, θα προάγουμε 100 έμπειρους συγκυβερνήτες σε κυβερνήτες μέσα στο 2014", ενώ τόνισε: "Είμαι πραγματικά ευτυχής που θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα πρόσληψης για 200 νέους πιλότους.
Αναζητούμε πιλότους από την πολεμική αεροπορία, καθώς γνωρίζουμε από τους ήδη συνεργαζόμενους πιλότους μας, που είναι πρώην εργαζόμενοι της πολεμικής αεροπορίας, ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία τους θα είναι πλεονέκτημα για την εταιρεία μας".
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις δηλώσεις και να αντλήσουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα http://corporate.easyjet.com. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική σελίδα careers.easyJet.com.

http://www.ethnos.gr
 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: