Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πρόσληψη (3) ατόμων , στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής -Τμήμα Κτηνιατρικής Κατερίνης

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ που έχει  έδρα την  Κατερίνη ,οδός 28ης Οκτωβρίου 40, ύστερα  από την αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.6/9/25361/28-01-2013 Εγκριτική Απόφαση  της Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ 33/2006 (Αναστολή Διορισμών και Προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα ,ΦΕΚ  280  Α΄) όπως ισχύει,  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι, πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , διάρκειας  οκτώ (8)  μηνών ,συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων , για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών    της Δ/νσης  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  -Τμήμα Κτηνιατρικής.

 Οι ενδιαφερόμενοι για την πρόσληψη μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά  μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών ,που αρχίζει από την επόμενη δημοσίευσης της παρούσας  στον τοπικό τύπο.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Τμήμα  Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού –Οικονομικού της Π.Ε. Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40 ,5ος όροφος Γραφείο 504)  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Αρμόδιοι υπάλληλοι για την παραλαβή είναι η κ.κ. Κουτλουμπάση Βασιλική και Καραπαναγιωτίδου Δέσποινα.
Για  περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας (5ος όροφος ,γραφείο 504 ,κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  τηλ.2351-351240 )

Αρχείο Λήψη Αρχείου



 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: