Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Δύο υποτροφίες εξωτερικού (Ευρώπη ή Αμερική) σε πτυχιούχους της Θεολογικής Σχολής

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Δύο υποτροφίες εξωτερικού (Ευρώπη ή Αμερική) σε πτυχιούχους της Θεολογικής Σχολής του, προσφέρει το Α.Π.Θ, από τα έσοδα του Κληροδοτήματος Στυλιανού Σαμαρά. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους (μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακή εκπαίδευση) σε ειδικό κλάδο της Θεολογίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνδρες, ηλικίας μέχρι 36 ετών, ελληνικής ιθαγένειας ή καταγωγής οικονομικά αδύνατοι να αντιμετωπίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό με άψογο χαρακτήρα ηθικά και πνευματικά προσόντα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα κατά προτίμηση δε από το Δ.Δ. Αδριανής Ν. Δράμας, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν την ξένη γλώσσα της χώρας μετεκπαίδευσης.

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στο ύψος των 900 ευρώ. Τα οδοιπορικά έξοδα μετάβασης του υποτρόφου στο εξωτερικό και επιστροφής του στην Ελλάδα μετά τη λήξη των μεταπτυχιακών του σπουδών που βαρύνουν το κληροδότημα και ανέρχονται στο ύψος των 800 ευρώ συνολικά για την Ευρώπη και των 1.000 ευρώ συνολικά για την Αμερική και καταβάλλονται στον υπότροφο σε δύο ισόποσες δόσεις. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 12 Απριλίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του ΑΠΘ, 2ος όροφος κτιρίου Διοίκησης Α.Π.Θ ή στο τηλέφωνο: 2310995213-14.



 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: